• Vertrouwen, begrip en respect Wij bieden hulpverlening,
    bemiddeling en coaching aan (echt)scheidingsgezinnen
    met een breed werkgebied in Gelderland en Oost-Nederland

Psycho-educatie

Een belangrijke rol voor hulpverleners bij zowel de ouderbegeleiding als de begeleiding van kinderen ligt in het verschaffen van psycho-educatie. All in the family is bekend en vertrouwd met de diversiteit aan problematiek rondom (echt)scheiding: zij heeft op dit werkveld gespecialiseerde deskundigheid en jarenlange werkervaring in huis.

Bij All in the family kunnen ouders en kinderen (en hun naasten, familieleden) terecht met allerhande vragen over hun (echt)scheiding(sgeschiedenis) en gevolgen daarvan voor alle gezinsleden. Zij ontvangen begrip, uitleg en ondersteuning in hun proces van verwerking en acceptatie zodat er berusting kan ontstaan en (nieuwe) zingeving kan plaatsvinden. Dat draagt bij aan een toegenomen welbevinden.

Het is mogelijk om ons te benaderen, bijvoorbeeld als organisatie, (beroeps)vereniging, instelling of als school, om lezingen, ouderavonden of studiedagen betreffende specifieke thema’s rondom (echt)scheiding door ons (deels) te laten invullen.Vraag een orientatiegesprek aan bij All in the family.